Lue lisää:

• datapalautus »
Tiedot ta­kai­sin vi­oit­tu­neil­ta tal­len­nus­vä­li­neiltä!

• datan tuhoaminen »
Lopulli­ses­ti eroon luot­ta­muk­sel­li­sis­ta tie­doista!

• tie­to­tur­va »
Tie­to­tur­va ja gdpr - Si­nun ja asi­ak­kait­te­si par­haaksi!

• konsultointi »
Apua lait­teisto- ja oh­jel­mis­to­han­kin­toihin!

• mikrotuki (Etänörtti) »
Asen­nuk­sia ja eri­lais­ten on­gel­mi­en rat­kon­taa - myös etänä!

• kotisivut »
Sivu­jen teko ja yl­lä­pi­to niin yri­tyk­sil­le kuin yh­dis­tyk­sil­le­kin!

Mikrotuki: Etänörtti

Pitäisikö asentaa tietokone, lisälaite, käyttöjärjestelmä tai ohjelmisto? Onko otettava käyttöön varmuuskopiointi, virustorjunta, kiintolevyn salaus tai uusi pilvipalvelu? Tarve synkronoida puhelin, kalenteri tai www-selaimen kirjanmerkit?

Haluaisitko oppia käyttämään tehokkaammin ohjelmistoja, pikanäppäimiä tai muita toimintoja? Säätövaraa laitteiston virranhallinnassa? Muuten aika tehdä koneelle vuosihuolto?

Hyökkäsikö hakkeri, iskikö virus? Kaapattiinko salasanat? Lopettiko nettiyhteys tai tulostin toimintansa? Käynnistyykö kone hitaasti? Äänet eivät kuulu? Funktio- tai numeronäppäimet eivät pelaa? Kone pitää outoa rapinaa, pörinää tai kohinaa?

IT-tykki Mikko Aaltonen auttaa! Tarpeen mukaan IT-tykki voi tehdä asiakaskäyntejä. Koska yrityksen oma toimisto on Pöytyällä Kyrössä, kustannustehokkainta palvelu on Turun, Salon ja Loimaan talousalueilla. Muuallekin Suomeen matkat voivat suuntautua, niistä vain sovitaan tapauskohtaisesti. Yksityisasiakkaat voivat saada käynneistä kotitalousvähennyksen. Lue lisää: vero.fi/kotitalousvahennys.

Etänörtti on IT-tykin tarjoama palvelupaketti, jossa mikrotukipalvelu tarjotaan etäyhteyden kautta. Tätä palvelua voidaan tarjota kattavasti koko Suomeen. Tässä on kuitenkin muutama huomioitava asia:

  1. Etäyhteys edellyttää luonnollisesti nettiyhteyden pelaavan. Jos siis ongelma koskee nimenomaan netti- tai verkko-ongelmia, etäyhteyden muodostaminen ei välttämättä onnistu.
  2. Etäyhteydellä ei voi kytkeä kaapeleita, joten laitteistoasennukset eivät käytännössä onnistu. Samoin yhteys katkeaa aina tietokoneen käynnistyessä uudelleen, joten tämä voi olla este joidenkin ohjelmistojen asennukselle.
  3. Etäyhteyden on todettu toimivan Windows-, Linux- ja Apple-koneilla. Sen sijaan harvinaisempien koneiden tai esimerkiksi älypuhelinten etähallinta ei onnistu Etänörtin käyttämällä setillä.
  4. Verottaja rinnastaa etäyhteydellä tehtävän tietokonehuollon puhelinkonsultoinniksi. Näin ollen etäyhteydestä ei saa kotitalousvähennystä. Yritysasiakkaille etäyhteys on tietenkin edullisin vaihtoehto.

Kysy IT-tykiltä lisää, kun haluat tietää tarkemmin mahdollisuuksista!